A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recently Lyrics Updated

Chord Gitar Lagu Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul : Keju
Album : Nella Hip Hop Koplo

mas opo’o gak enggal bali
bojomu wes keju ngenteni
ojo gawe bingunge ati
mulih kerjo mampir ning endi

ora koyo biasane
telat ra telpon bojomu
khawatir aku karo sliramu

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae g-yamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae g-yamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus
Chord Gitar Lagu Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul : Gadis Dolar
Album : Nella Hip Hop Koplo

(Intro) Am G F E
        Am G F E
        Am G Am G Am...

         Am
banyak cowok ndeketin gue
       G           Am
tapi semua kagak level
            Am
banyak berondong ngerayu gue
       G           Am
tapi semua kagak level

               Dm
tampan juga penting,
              Dm
gagah juga penting
          Em         Am
tampil seksi juga penting
              Dm
cinta juga penting,
               Dm
sayang juga penting
       Em           Am
tapi dolar lebih penting

        G                   Am
emang gue dijulukin gadis dolar
        G          Em        Am
emang gue si gadis pemburu dolar

(Chorus)

     Am         G
mas eko tampan, emang menawan
      Am      G
sayangnya dia bukan jutawan
      Dm        C
mas wawan manis pria berkumis
Em                 Am
sayang dompetnya tipis

      Am          G
pak pangat dulu seorang pejabat
      Am        G
namun sayangnya sudah dipecat
  Dm             C
teplek bonang community
  Em               Am
sayang.. pelit sekali

(Interlude) Am G Am G Am

         Am
banyak cowok ndeketin gue
       G           Am
tapi semua kagak level
            Am
banyak berondong ngerayu gue
       G           Am
tapi semua kagak level

               Dm
tampan juga penting,
              Dm
gagah juga penting
          Em         Am
tampil seksi juga penting
              Dm
cinta juga penting,
               Dm
sayang juga penting
       Em           Am
tapi dolar lebih penting

        G                   Am
emang gue dijulukin gadis dolar
        G          Em        Am
emang gue si gadis pemburu dolar

               Dm
tampan juga penting,
              Dm
gagah juga penting
          Em         Am
tampil seksi juga penting
              Dm
cinta juga penting,
               Dm
sayang juga penting
       Em           Am
tapi dolar lebih penting

(Chorus)

     Am         G
mas eko tampan, emang menawan
      Am      G
sayangnya dia bukan jutawan
      Dm        C
mas wawan manis pria berkumis
Em                 Am
sayang dompetnya tipis

      Am          G
pak pangat dulu seorang pejabat
      Am        G
namun sayangnya sudah dipecat
  Dm             C
teplek bonang community
  Em               Am
sayang.. pelit sekali..

     Am         G
mas eko tampan, emang menawan
      Am      G
sayangnya dia bukan jutawan
      Dm        C
mas wawan manis pria berkumis
Em                 Am
sayang dompetnya tipis

      Am          G
pak pangat dulu seorang pejabat
      Am        G
namun sayangnya sudah dipecat
  Dm             C
teplek bonang community
  Em               Am
sayang.. pelit sekali..

        G                   Am
emang gue dijulukin gadis dolar
        G          Em        Am
emang gue si gadis pemburu dolar
        G                   Am
emang gue dijulukin gadis dolar
        G          Em        Am
emang gue si gadis pemburu dolar
Chord Gitar Lagu Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma feat. Bayu G2B
Judul : Setyo Sehidup Semati
Album : Nella Hip Hop Koplo

kowe wong wadon
sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun
kowe wes purun ngancani uripku

kangmas ojo salah
tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo
tak kalungno nganti rambut memutih

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

kowe wong wadon, sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun, kowe wes purun ngancani uripku
kangmas ojo salah, tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo, tak kalungno nganti rambut memutih

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

ra ono kata sing biso ngibaratke awakmu
seko beribu wanito amung kowe tresnaku
sliramu sing paling ngerteni apik lan elekke aku
matur sembah nuwun wes ngancani sisa uripku

senadyan akeh pacoban tresnaku tetap bertahan
ojo nganti dhewe kegudo tresna marang liyan
janji setyo sehidup semati
nganti akhir zaman sliramu takkan terganti

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

percoyo awakku tresnoku mung kowe
podo ngelingake yen ono salahe
aku ro sliramu kekal sak lawase
amung maut sing mampu memisahke

gusti wes maringi anugerah paling terindah
sing bakal tak jogo nganti nafas terhenti, ku bersumpah
susah bungah hadapi bersama
agar cinta kita abadi tuk selamanya

kowe wong wadon, sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun, kowe wes purun ngancani uripku
kangmas ojo salah, tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo, tak kalungno nganti rambut memutih